Familieopstellen volgens het Original Hellinger®Familienstellen
Pre- en perinatale trauma integratie

Beste bezoeker, uit respect voor de maatregelen van de overheid schorten wij onze workshops, training en opleiding op tot de toestand het terug veroorlooft.

Wij bieden nog individuele sessies aan via skype of andere audio-visuele middelen. Neem hiervoor telefonisch contact op: +32 499753235 (Odilon) of +32 499 325506 (Anke) of per e-mail: info@bewustzijnshuis.behartelijke groeten, Odilon en Anke

 
Odilon Mets & Anke Hornbüssel

Bewust Zijn

Meer en meer BEWUST te ZIJN opent de weg naar geluk, in de familie, in relaties, in ons psychisch en fysiek welzijn, en in ons beroep.

Wij zijn met allen en alles verbonden in een scheppend energetisch veld.

De waarneming van en het vertrouwen in deze grotere liefde en eenheid wordt dikwijls overschaduwd door systemische verstrikkingen en persoonlijke trauma's. Deze dagen ons uit om, al dan niet bewust, uit te reiken en ons meer te verbinden met de stroom van het leven.  

De basis van ons werk zijn de filosofie van Bert Hellinger en de diepe inzichten in de oerkracht van alle zijn van Sophie Hellinger alsook de liefde en toewijding van dr. William Emerson voor het pre-conceptuele en prenatale ZIJN.

Zij brachten ons met verbazing de ervaring van de universele dimensies van het menselijke ZIJN.